Seminar

Norsk kick-off for EUs Innovative Health Initiative (IHI)

Passer for:

Forskere, prosjektledere, næringsliv, SMB-er, rådgivere

Påmeldingsfrist:

7. juni kl. 09:00

Digitalt:

Arrangementet strømmes

08. jun 2022 kl 09:00 – 10:45
Meld deg på

Om arrangementet

Velkommen til webinar om EUs Innovative Health Initiative (IHI) partnerskap. Du vil få informasjon om partnerskapet og få vite mer om tematikken for det kommende arbeidsprogrammet som vil bli publisert i juni, samt høre norske aktører reflektere rundt implementering og deltakelse i partnerskapet.

Mer om IHI

IHI er en videreutvikling av Innovative Medicines Initiative (IMI) som ble startet i 2008. Som IMI, er IHI et public-private partnership (PPP) mellom Europa-kommisjonen og den europeiske helseindustrien. Målet med IHI er å overføre helseforskning og innovasjon til løsninger for pasienter og samfunnet, og sørge for at Europa opprettholder oppdatert, tverrfaglig og bærekraftig pasientfokusert helseforskning. IHI er forventet å ha påvirkning på forskning og innovasjons økosystemet som inkluderer pasienter, helsevesenet/helsesystemet og samfunnet.

IHIs budsjett er på 2.4 milliarder euro og er finansiert av kommisjonen og helseindustrien gjennom deres europeiske bransjeorganisasjoner. Dette samarbeidet er reflektert i oppbyggingen av IHIs sekretariat og ledelse. I tillegg spiller et bredt vitenskapelige miljø og EUs medlemsstater og assosierte land inn til partnerskapet.

Program

Kontaktperson

Margarethe Biong

    SeniorrådgiverHelse og offentlig sektor

Meldinger ved utskriftstidspunkt 6. juni 2023, 07:58 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.