Kurs

MSCA COFUND 2022: Webinar om samfinansiering med EU av doktorgrads- og postdoktor-programmer

Passer for:

EU-rådgivere/EU advisors

Påmeldingsfrist:

16. november kl. 23.58

Digitalt:

Arrangementet strømmes og opptak blir tilgjengelig

17. nov 2022 kl 10:00 – 11:30
Meld deg på

Om arrangementet

Søk om samfinansiering av doktorgrads-kandidater og postdoktorer gjennom Marie Sklodowska-Curie Actions COFUND-ordning. Dette møtet er rettet mot beslutningstagere og andre som vil ha ekstra finansiering til doktorgrads- og postdoktor-programmer.

Er du ukjent med COFUND og hva denne aktiviteten under MSCA innebærer? I løpet av webinaret får du innsikt i hvilken mulighet COFUND er for din institusjon! Hovedinnlegget om utlysningen av COFUND 2022 holdes av Alexandra Goncalves Pedersen, Call Coordinator for COFUND i Europa-kommisjonens Research Executive Agency (REA). Deretter vil marin direktør Amund Måge ved Universitetet i Bergen fortelle om deres erfaringer med å planlegge, søke og få gjennomslag for sitt prosjekt SEAS. Det vil bli anledning til å stille spørsmål etter innleggene.

Se presentasjonene:

Møtet strømmes og opptak gjøres tilgjengelig i ettertid. Strømmelenke sendes til deltakerne når påmeldingsfristen går ut

COFUND 2022 har søknadsfrist 9. februar 2023 med et budsjett på 95 millioner euro. Det er planlagt årlige frister for COFUND gjennom Horisont Europa. Her finner du informasjon om norske COFUND-prosjekter:

Kontakt:

Berit Sundby Avset

    Banebrytende forskning

Kontakt:

Per Magnus Kommandantvold

    Banebrytende forskning

Meldinger ved utskriftstidspunkt 2. oktober 2023, 16:01 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.