Konferanse

Arctic Science Summit Week 2022

Hvor:

Digitalt og Universitetet i Tromsø

Passer for:

Forskere og bedrifter som er opptatt av arktisk forskning

Pris:

300-6500 kr

Digitalt:

Arrangementet strømmes

26. mar 2022 kl 12.00 – 01. apr 2022 kl 18.00
Meld deg på

Om konferansen

Tromsø blir vertskapsby for Arctic Science Summit Week, som er en av de største konferansene for arktisk forskning i verden. Her møtes forskere og næringsliv som er involvert i forskning. 

Arctic Science Summit Week (ASSW) arrangeres årlig av International Arctic Science Committee (IASC). Konferansen legger til rette for koordinering og samarbeid mellom vitenskapelige organisasjoner som driver med arktisk forskning. Den ble initiert av IASC i 1999 og har utviklet seg til en svært viktig møteplass.

Nå kommer konferansen tilbake til Tromsø, med UiT Norges arktiske universitet, Norsk Polarinstitutt og Norges forskningsråd som vertskap. Dersom pandemien tillater det, ligger det an til at årets ASSW blir det største som noen gang er arrangert, med nærmere 80 forskjellige møter samlet under én felles paraply. 

Konferansen arrangeres på UiT Norges arktiske universitets campus i Tromsø. Se program og praktisk informasjon på konferansens nettside. Det blir også mulig å delta digitalt. 

Sesjon om norsk polarforskning og Horisont Europa

Få mer innsikt i Horisont Europas polarforskningsprogram, hvordan dere kan påvirke prioriteringer, og delta. Nansensenteret og Forskningsrådet inviterer norske polarforskere til samling under Arctic Science Summit Week 30. mars fra kl. 14-18.

Kontaktperson i Forskningsrådet

Elin Vikane

    RådgiverInvestering og tilskuddsforvaltning

Meldinger ved utskriftstidspunkt 28. januar 2023, 13.24 CET

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.