16. aug - 23. sep

Plast- og komposittkonferansen 2021

Når:

16. august 2021 kl 10.00 - 23. september 2021 kl 11.00

Arrangementstype:

Konferanse

Pris:

NCMT-medlemmer og studenter: Gratis. Andre: 1500 kroner

kamera 1,5 pxArrangementet strømmes
Meld deg på

Om arrangementet

Årets digitale Plast- og komposittkonferanse "Knytt verdikjeder sammen" spenner seg over 6 uker fra 16. august til 23. september. Konferansen arrangeres av NMCT med støtte fra Forskningsrådet. 

Du får delta på en kombinert webinar- og podkastserie der det i konferanseperioden blir publisert en ny podkast hver mandag som leder inn mot ukens webinar som vil gå hver torsdag fra kl. 10.00 til 11.00.

Podkast 6. september

6. september kan du høre podkasten "Strukturering for suksess i virkemiddelapparatet". Der snakker Forskningsrådet og Innovasjon Norge  om hvilke type prosjekt vi gir støtte til, og hva en søknad om prosjektstøtte til oss bør legge vekt på. Vi snakker også om plast, verdikjeder og sirkulær økonomi, og gir tips til å komme i gang med forsknings- og innovasjonsprosjekt.

Her kan du lytte til podkasten

Se hele programmet

Hele programmet for konferansen finner du på NMCTs nettsider. Arbeidet med å dreie polymer- og komposittindustrien inn i en sirkulær økonomi går tydelig igjen i programmet, som spenner seg over hele den sirkulære verdikjeden; fra råstoff, via testing, kvalitetssikring, design og produksjon til resirkulering og ny produksjon.

Kontaktperson

Merete Lunde

    Offentlig sektor og regional utvikling

Meldinger ved utskriftstidspunkt 27. september 2022, 20.26 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.