09. jun

Kurs i prosjektutvikling: Hvordan strukturere et godt innovasjonsprosjekt?

Når:

9. juni 2021 kl 10.00 - 11.40

Arrangementstype:

Kurs

Passer for:

Bedrifter og forskere som samarbeider med næringslivet. Også aktører fra offentlig sektor, som planlegger innovasjonsprosjekter med FoU-innhold

Pris:

Gratis

Påmeldingsfrist:

Tirsdag 8. juni 2021 kl. 15.00

Meld deg på

Om arrangementet

Hvordan strukturere et godt innovasjonsprosjekt med FoU-innhold?

Både forskning og utviklingsarbeid (FoU) er kreativ virksomhet som utføres systematisk. Dette kurset i prosjektutvikling er et tilbud til aktører som ønsker å lære mer om innovasjonsprosjekt med forskningsinnhold, og hvordan strukturere og planlegge et forsknings- og innovasjonsprosjekt i næringslivet.

Forskning handler om å stille interessante spørsmål, lure på det vi ikke vet, og å knytte eksisterende kunnskap til det vi ennå ikke vet.

Du vil få innføring i begrepet innovasjonsprosjekt med forskningsinnhold, og verktøy som hjelper deg til å lage en tydelig formulert og godt strukturert prosjektbeskrivelse. Verktøyet Prosjektkanvas for idéutvikling og veiledning til prosjektstruktur er sentrale deler av dette kurset.

Målgruppe for kurset er bedrifter og forskere som samarbeider med næringslivet.

Målet med kurset er at du som deltaker skal få kunnskap om hva et innovasjonsprosjekt med FoU-innhold er, og hvordan du kan strukturere og utvikle et godt prosjekt. Dette er nyttig for å få presisjon og fremdrift i prosjektarbeidet, og når du skal søke om finansiering fra relevante virkemidler.

Les mer om våre verktøy og hvordan vi kan veilede deg når du skal i gang med et FoU-prosjekt

Program

Kontaktperson

Beate Nicoline Andersen

    Mobilisering og kommunikasjon

Meldinger ved utskriftstidspunkt 24. september 2022, 21.07 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.