25. mar

Introduksjon til Kapasitetsløft 2022

Når:

25. mars 2021 kl 09.00 - 10.15

Arrangementstype:

Digitalt arrangement

Passer for:

Universiteter, høgskoler og forskningsinstitutter, samt fylkeskommuner og næringsaktører i det regionale forsknings- og innovasjonssystemet

kamera 1,5 pxArrangementet strømmes
Meld deg på

Om arrangementet

Forskningsrådet inviterer til digitalt informasjonsmøte om Kapasitetsløft.

Få en kort introduksjon til mål og muligheter gjennom Kapasitetsløft, og hva som forventes av aktører som søker om prosjekter. Du vil få et innblikk i erfaringer fra aktører som er i gang med kapasitetsløft-prosjekter i sin region. Arrangementet vil følges opp av en digital søkerworkshop 22. april, der detaljer i utlysning og søknad gjennomgås.

Om Kapasitetsløft

Kapasitetsløft er en del av programmet FORREGION (forskningsbasert innovasjon i regionene), og er et målrettet virkemiddel for å få opp langsiktige prosjekter for å bygge forskningskapasitet som er relevant for næringsliv, styrke samarbeidet mellom forsknings- og utdanningsmiljøene og næringslivet, og gi næringslivet tilgang til relevant utdanning og forskning i sin region. Prosjektene skal bidra til økt verdiskaping, omstillingsevne og forskningskapasitet i regionen.

Målgrupper for arrangementet er universiteter, høgskoler og forskningsinstitutter, som kan være potensielle søkere til Kapasitetsløft, i tillegg til fylkeskommuner og næringsaktører i det regionale forsknings- og innovasjonssystemet.

Program

Kontaktperson

Beate Nicoline Andersen

    SpesialrådgiverMobilisering og kommunikasjon

Meldinger ved utskriftstidspunkt 1. oktober 2022, 16.32 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.