20. okt

International Conference on Maritime Hydrogen & Marine Energy

Når:

20. oktober 2021 kl 10.00 - 16.00

Arrangementstype:

Konferanse

Pris:

200-2200 NOK (se priser på påmeldingsside)

kamera 1,5 pxArrangementet strømmes
Meld deg på

Om arrangementet

Bli med på de siste oppdateringene om teknologi, politikk og prosjekter innen maritim hydrogenteknologi og marin energiindustri!

Konferansen er en viktig møteplass for deg som jobber i næringsliv, forskning (inkludert studenter), finans, forvaltning og offentlig sektor som ønsker siste nytt om maritim hydrogenteknologi og marin fornybar energi. Tema for årets konferanse er nullutslippsfartøy, infrastruktur, marin energi og energiøyer. Konferansen er digital.

Konferansen samler verdensledende aktører innen maritim hydrogenteknologi og marin fornybar energi. For å sikre videre utvikling og fremtidig verdiskaping er det avgjørende å samle representanter fra alle hjørner av bransjen: næringsliv, FoU, akademia, finans og offentlige virksomheter.

Gjennom kunnskapsdeling og samarbeid vil vi alle bidra til å løse teknologiske utfordringer som vil redusere global CO2 fra sjøtransport og bidra til å levere stabil, bærekraftig og ren energiforsyning til øysamfunn og kystregioner rundt om i verden.

Konferansen vil foregå digitalt med spennende temaer, engasjerende workshops og presentasjoner av siste nytt innen teknologi og forskning på området. Årets program dekker fire temaer: nullutslippsfartøy, infrastruktur, marin energi og energiøyer.

Konferansen er arrangert av de nasjonale hydrogenklyngene Arena Ocean Hyway Cluster og GCE Ocean Technology og mottar arrangementsstøtte fra Norges Forskningsråd.

Les mer og se hele programmet på maritimehydrogen.no

Kontaktperson

Merete Lunde

    SpesialrådgiverOffentlig sektor og regional utvikling

Meldinger ved utskriftstidspunkt 7. oktober 2022, 01.17 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.