02. jun

Digitalt prosjektverksted - Vestland

Når:

2. juni 2021 kl 12.00 - 15.00

Hvor:

Vestland

Arrangementstype:

Kurs

Passer for:

Næringsliv og offentlig sektor

Pris:

Gratis

Påmeldingsfrist:

28. mai kl. 22

Meld deg på

Om arrangementet

Arrangementet består av to deler; selve kurset (12:00 – 13:30) og et tilbud om individuell samtale med en rådgiver (i tidsrommet 13:30 – 15:00). I forkant av Prosjektverkstedet vil det være et kort informasjonsmøte (11:00 – 11:30) om finansieringsmuligheter for FoU-prosjekter. Du trenger ikke å ha deltatt på informasjonsmøtet for å delta på Prosjektverkstedet.

Prosjektverksted er et tilbud til aktører i Vestland som vil lære mer om å strukturere og planlegge et forsknings- og innovasjonsprosjekt i næringslivet eller offentlig sektor. Dette er nyttig når du skal søke Regionalt forskingsfond Vestland eller Forskningsrådet om støtte til forprosjekter og innovasjonsprosjekter. Det passer også for deg som skal søke kompetanse- og samarbeidsprosjekter.

Målgruppen er bedrifter og offentlig sektor i Vestland og deres FoU-samarbeidspartnere.

Du vil få råd om hvordan du kan strukturere prosjektet. Vi bruker verktøyene Prosjektkanvas og Veiledning til prosjektstruktur. Gjennom eksempler lærer du hvordan du får frem hvilke sentrale oppgaver prosjektet skal løse og hvordan du kan planlegge arbeidet.

Kurset foregår digitalt. Du vil få tilsendt lenke for å delta noen dager før arrangementet. Arrangementet er gratis, men du må melde deg på for å kunne delta. Begrenset antall plasser. Meld fra i påmeldingsskjemaet om du ønsker individuell samtale og om du ønsker å delta på informasjonsmøtet kl. 11:00-11:30 i forkant av prosjektverkstedet.

Prosjektverkstedet er et samarbeid mellom Forskningsrådet, Regionalt forskingsfond Vestland, KS og kompetansemeglerne i FORREGION Vestland (Høgskulen på Vestlandet og Vestlandsforsking).

Program

Kontaktperson

Rigmor Fardal

    Offentlig sektor og regional utvikling

Meldinger ved utskriftstidspunkt 26. september 2022, 08.47 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.