24. aug - 27. aug

Aqua Nor mini-seminarer

Når:

24. august 2021 kl 00.00 - 27. august 2021 kl 00.00

Hvor:

Trondheim

Arrangementstype:

Seminar

Passer for:

Næringsliv, Offentlig sektor, Forskningsorganisasjon

Meld deg på

Om arrangementet

Forskningsrådet er med som en av 14 aktører på Forskningstorget under messen Aqua Nor i Trondheim 24.-27. august. Messa er verdens største akvakultur-teknologimesse, med normalt ca. 20 000 besøkende fra 80 nasjoner.

Program for hele messen.

På Forskningstorget har vi samlet alle FoU-institusjoner og virkemiddelapparatet på et stort felles torg på 400 m2. Hver dag arrangerer vi mini-seminar, hvor forskere og bedrifter holder korte innlegg på 5 minutter hver, med fokus på resultater som kan brukes av næring og forvaltning. 

Seminarene holdes tirsdag, onsdag og torsdag. Det vil være to seminarer tirsdag og onsdag og et på torsdag.

Forskningstorget er møteplass for diskusjoner om forskning og innovasjon innen havbruk. Dette er standen å oppsøke for alle som er interessert i forskning og innovasjon, inkludert universitetsutdanning innenfor akvakultur. Vi hjelper gjerne med svar på spørsmål om forskning og informasjon om utdanningsmuligheter, eller om du har konkrete prosjektideer eller ønsker tips om samarbeid, finansieringsmuligheter og råd om å skrive prosjektsøknader.

Program for forskningstorget på Aqua Nor.

Medarrangører på Aqua Nor: Nofima, SINTEF Ocean, NORCE, NTNU, UiT Norges arktiske universitet, Universitetet i Bergen, Havforskningsinstituttet, Veterinærinstituttet, NMBU, NINA, Akvaplan-niva, FHF, Innovasjon Norge

Kontakt

Elin Vikane

    RådgiverInvestering og tilskuddsforvaltning

Meldinger ved utskriftstidspunkt 28. september 2022, 10.53 CEST

Det ble ikke vist noen globale meldinger eller andre viktige meldinger da dette dokumentet ble skrevet ut.