background
22. sep

Webinar om høstens forskningsinfrastruktur-utlysning

Når:

22. september 2020 10.00 - 14.00

Om arrangementet

Nasjonal satsing på forskningsinfrastruktur lyser ut midler med søknadsfrist 18. november 2020. Vi inviterer til webinar om utlysningen der du får mulighet til å stille spørsmål underveis og snakke med saksbehandlere i Forskningsrådet. Webinaret vil bli tatt opp og blir tilgjengelig her i etterkant.

Fra kl. 10.00 til 12.00 går vi gjennom utlysningen og svarer på spørsmål fra dere som søker. Spørsmålene rettes skriftlig gjennom webinar-løsningen, og vil besvares enten muntlig eller skriftlig.

Fra kl. 12.00 til 14.00 inviterer vi til digitale møter med våre saksbehandlere for dere som fortsatt har spørsmål om utlysningen. Møtene vil foregå via Teams og dere kan logge dere på i tidsrommet fra kl. 12- 14. Klikk på ønsket alternativ dersom du har spørsmål knyttet til:

Hvem passer webinaret for?

Vi gjør oppmerksom på at kun søkere som har sendt inn skisse til oss før 27. mai har mulighet til å sende inn søknad om forskningsinfrastruktur. Vi oppfordrer miljøer med lignende infrastrukturbehov til å samarbeide om søknader.

Webinaret vil ha spesielt stor nytte for nye søkere, men også tidligere søkere er hjertelig velkomne. Webinaret holdes på norsk.

Les spørsmål og svar samt presentasjonen fra webinaret

Under webinaret kom det inn mange gode spørsmål vi ikke hadde mulighet til å svare på der og da. Vi lagde derfor denne oversikten med alle spørsmål og svar. pdf. 

Ønsker du å se presentasjonen fra webinaret er den tilgjengelig her som pdf

Kontakt:

Kirsti Solberg Landsverk