background
15. jan

Prosjektverksted: Utlysning av midler til innovative anskaffelser 2020

Når:

15. januar 2020 11.30 - 14.00

Hvor:

Norges forskningsråd

Arrangementstype:

Workshop

Meld deg på

Om arrangementet

I løpet av 2020 vil Forskningsrådet og Innovasjon Norge lyse ut til sammen inntil 105 millioner kroner til hver sin variant av innovative anskaffelser. Utlysningene gjøres i samarbeid med Nasjonalt program for leverandørutvikling (LUP) og Digitaliseringsdirektoratet .

Vi inviterer til et felles informasjonsmøte med påfølgende prosjektverksted.

I prosjektverkstedet kan dere teste ut om dere har en ide som kan egne seg for en av de to variantene: Før-kommersielle anskaffelser eller Innovasjonspartnerskap.

Hvordan få bedre innsikt i utfordringer og behov? Hva kan være relevante tiltak? Vi ser på noen muligheter ved hjelp av eksempler. Hva kan være aktuelle tiltak for å få bedre innsikt i den utfordringen dere har? Arbeid i grupper.

Hvordan avklare om utfordringen/behovet kan egne seg for en innovativ anskaffelse? Hvordan få tak i relevant informasjon? Vi ser på noen muligheter ved hjelp av eksempler. Hva kan være relevante tiltak for å avklare om problemstillingen dere har kan egne seg for en Før-kommersielle anskaffelse eller Innovasjonspartnerskap? Arbeid i grupper.

Kontakt

Idun Lyngstad