background
20. apr

Webinar - MSCA Individual Fellowships 2020

Når:

20. april 2020 10.00 - 12.00

Hvor:

Webinar

Arrangementstype:

Kurs

Passer for:

Forskere og EU-rådgivere

Påmeldingsfrist:

18. april

Meld deg på

Om arrangementet

NB! Grunnet COVID-19/Coronavirus-situasjonen vil informasjonsmøtet bli overført som et webinar.

Ønsker du å rekruttere en forsker på postdok-nivå for et år eller to? Eller trenger du selv et opphold ute i verden for å styrke din selvstendighet og bygge nettverk? Marie Sklodowska-Curie Actions Individual Fellowships utlyser 328 millioner euro for 2020. Øk sjansene for å lykkes ved å delta i informasjonsmøtet!

MSCA Individual Fellowships (IF) støtter de beste og mest lovende forskere i starten av karrieren, og de kan komme fra hele verden. IF er åpen for alle fagområder, og det er forskeren som bestemmer tema for prosjektet. Reiser du ut av Europa, får du dessuten en returfase på ett år i Europa. Uansett så er det styrkende, ikke minst internasjonalt, å ha på CV´n at man har vært involvert i et MSCA-prosjekt.

Forskeren må ha en doktorgrad eller minst fire års fulltids forskningserfaring for å kunne søke, og søknaden utvikles i samarbeid med vertsinstitusjonen. Stipendet dekker i hovedsak lønnsmidler, drift og noe overhead. Utlysningen åpner 8. april og har søknadsfrist 9. september 2020.

Vi ber om at alle som vil delta registrerer seg innen 18.april.

Program

Berit Sundby Avset

Per Magnus Kommandantvold