background
04. nov - 04. des

Konkurransedyktige søknader til ERC Starting og Consolidator Grants

Når:

4. november 2020 09.00 - 4. desember 2020 15.00

Arrangementstype:

Digitalt arrangement

Passer for:

Forskere og EU-rådgivere

Påmeldingsfrist:

19. oktober 2020

Arrangementet strømmes
Meld deg på

Om arrangementet

Universitetet i Bergen arrangerer nettbasert kurs for i november/desember for forskere som planlegger søknad til ERC Starting eller Consolidator Grant utlysninger. Antall plasser er begrenset, og kursene er primært forbeholdt søkere ved UiB. Ledige plasser tildeles forskere fra andre institusjoner når påmeldingsfristen er utløpt (i samarbeid med Forskningsrådet).

Kursene har to nivåer:

Basic: Dette er en introduksjon for deg som skal søke ERC for første gang. Kurset består av korte videoer med 5-7 min varighet, totalt 80 min. Videoene er tilgjengelig i perioden 4 -17 november.

Academy: Dette er en fortsettelse av Basic kurset, og egner seg for dere som allerede har erfaring med ERC søknader. Total lengde 2 t 45 min. Kurset er tilgjengelig i perioden 18 nov – 4 des.

ERC er flaggskipet innen Horisont 2020 og støtter ambisiøse ideer i "high risk-high gain" forskningsprosjekter. Derfor kreves det en "utenfor boksen" tilnærming. Forskere som søker et ERC Grant må tenke stort, skifte skrivestil og sikre at forskningsidéen kommer frem på den riktige måten. Dette skal kursene hjelpe forskerne med.

Kurset blir holdt av Enspire Science.

For mer informasjon og påmelding, se UiB sine sider.

For spørsmål om kursene vennligst kontakt Anja Hegen, lokal kontaktperson for ERC ved UiB: anja.hegen@uib.no

ERC StG har tentativ frist 9. mars. 2021 og er for forskere som har 2-7 års erfaring etter PhD. ERC CoG har tentativ frist 20. april 2021 og er for forskere med 7-12 års erfaring

Du finner informasjon om StG og CoG på ERC sine sider.

Planlagt åpningsdato for utlysningene er 12 og 21 januar. Detaljer om utlysningene i 2021 blir publisert når ERC sitt arbeidsprogram for 2021 er godkjent. Det kommer når Horizon Europe er formelt vedtatt i EU's politiske organer.

Kontaktpersoner

Anja Hegen

Berit Sundby Avset

Per Magnus Kommandantvold