background
18. feb

Konkurransedyktige søknader til ERC Advanced Grant

Når:

18. februar 2020 09.00 - 15.30

Hvor:

Hotell Ørnen, Lars Hilles gt 18, Bergen

Arrangementstype:

Kurs

Passer for:

Forskere og EU-rådgivere

Meld deg på

Om arrangementet

Universitetet i Bergen og Norges forskningsråd arrangerer et skrivekurs for forskere som planlegger å søke ERC Advanced Grant til fristen 26 august 2020.

ERC er flaggskipet innen Horisont 2020 og støtter ambisiøse ideer i "high risk-high gain" forskningsprosjekter. Derfor kreves det en "utenfor boksen" tilnærming. Forskere som søker et ERC Grant må tenke stort, skifte skrivestil og sikre at forskningsideen kommer frem på den riktige måten. Dette skal kurset hjelpe forskerne med.

Kurset blir holdt av Enspire Science. For forskere fra Universitetet i Bergen er det mulig å be om individuelle samtaler med representanter fra Enspire. Forskere ved andre institusjoner kan be om individuell samtale med nasjonal kontaktpunkt (NCP) for ERC. Dette gjøres når du registrerer deg.

For spørsmål om individuelle samtaler for personer som ikke er ved UiB, kontakt Berit Sundby Avset, nasjonal kontaktperson for ERC.

For andre spørsmål og spørsmål om individuelle samtaler med Enspire, vennligst kontakt Anja Hegen, lokal kontaktperson for ERC ved UiB.

Berit Sundby Avset

Per Magnus Kommandantvold