18.
nov
Gjennomført
background

AVLYST: Horisont 2020 - Prosjektutvikling 2 (How to write a competitive proposal)

Når:

18. november 2020 09.00 - 16.00

Hvor:

Norges forskningsråd, Lysaker (møterom Abel 1)

Arrangementstype:

Kurs

Passer for:

Forskere, EU-rådgivere

Pris:

Ingen kursavgift, men vi tar et gebyr på kr. 1000,- for no-show

Meld deg på

Om arrangementet

Har du planer om å skrive en prosjektsøknad til Horisont 2020? Eller er du en EU-rådgiver som trenger å kjenne til hvordan man skriver gode søknader til Horisont 2020?

Prosjektutvikling 2 er et viderekommende kurs, og bygger på kurset Prosjektutvikling 1.

Horisont 2020 - Prosjektutvikling 2 er et av våre mest populære kurs, og gir deg god innsikt i hvordan man utvikler et best mulig prosjektforslag til Horisont 2020. Kurset holdes av Joe Gorman, SINTEF, og dr. Eugene Sweeney, Iambic Innovation Ltd. Du får det beste av deres samlete erfaringer og kunnskap.

Kurset inneholder noen praktiske øvelser, hvor deltakerne får prøve seg som evaluatorer.

Kurset holdes på engelsk, og arrangeres i samarbeid med Sintef.

Foredragsholdere

Joe Gorman

Joe Gorman

Seniorforsker SINTEF

Joe Gorman arbeider som seniorforsker på SINTEF innen programvareutvikling. Tidligere har han arbeidet for EU-kommisjonen både som prosjektoffiser og evaluator av prosjektsøknader. Gorman har lang erfaring i rollen som koordinator, partner og prosjektutvikler. Han er en meget engasjerende og dyktig kursleder.

Eugene Sweeney

Eugene Sweeney

Iambic Innovation Ltd

Dr. Eugene Sweeney driver firmaet Iambic Innovation Ltd, og har over 30 års erfaring fra ledelse av forsknings- og innovasjonsprosjekter, kommersialisering og nye teknologier. Han har samarbeidet med en rekke universiteter, institutter og næringsliv i Europa og Japan. Dr. Sweeney er spesialist innenfor informasjonsteknologi og immaterielle rettigheter, og brukes av Europakommisjonen som ekspert innenfor disse områdene. Han har blant annet vært evaluator i flere rammeprogram, og er en populær og kunnskapsrik kurs -og seminarleder.

Program

Writing Successful H2020 Proposals

Kontakt

Inger Nordgard