background
18. aug - 20. aug

Forskningstorget på Nor-Fishing 2020

Når:

18. august 2020 00.00 - 20. august 2020 00.00

Hvor:

Online

Meld deg på

Om arrangementet

På Forskningstorget møter du åtte forsknings- og innovasjonsmiljøer som er opptatt av forskning og innovasjon for fiskeri- og sjømatnæringen. Få med deg siste nytt fra forskningen i tre miniseminarer Fremtidens fiskebåt, Hvordan sikre en levende kystkultur? og Kan vi få mer ut av ressursene fra havet?

Du møter forskere fra SINTEFOcean, Nofima, Norce, UiT Norges arktiske universitet og NTNU og bedrifter som jobber med innovasjon. Forskningen og innovasjonene er finansiert og støttet av Forskningsrådet, FHF og Innovasjon Norge.

Forskningstorget er en del av hovedprogrammet i Nor-Fishing digital, noe som betyr at du kan få med deg siste nytt fra forskning og innovasjon innenfor fiskeri og sjømat, forvaltning og teknologi helt gratis.

Registrer deg her, så sender Nor-Fishing deg login-info så snart messen åpnes.

Forskningstorgets miniseminarer
Miniseminarene vil belyse aktuelle temaer med forskningsbasert kunnskap. Hvert seminar varer i 45 minutter og inneholder ni korte innlegg fra forskning og næringsliv, med konkrete eksempler fra ulike miljøer.

Se fullstendig program for messen her.

Still oss spørsmål
Forskningsrådet, FHF og Innovasjon Norge har også et eget digitalt rom under messen der alle kan stille spørsmål om våre finansieringsmuligheter.
Velkommen!

Kontakt

Mette Mila