background
11. mar

AVLYST: Fagdag om impact og kommunikasjon

Når:

11. mars 2020 11.30 - 13.00

Hvor:

Webinar

Arrangementstype:

Seminar

Påmeldingsfrist:

Fredag 6. mars 2020 kl. 12.00

Meld deg på

Om arrangementet

Vi har det siste døgnet fått meldinger om at flere institusjoner har innført reiserestriksjoner for sine ansatte. Selv om risikoen for koronaviruset, COVID-19 er liten, har vi gjort en samlet vurdering at det er best å gjennomføre fagdagen på et senere tidspunkt, slik at flest mulig kan møtes.

Vi ønsker å gjennomføre deler av det faglige innholdet gjennom ett webinar onsdag 11. mars mellom 1130 og 1300 med den mest sentrale informasjonen om hvordan Forskningsrådet og EU vurderer impact. Da kan det selvfølgelig også postes spørsmål.

Velkommen til Forskningsrådets fagdag om impact og kommunikasjon. Økte forventninger til virkninger og effekter av forskning setter kommunikasjon og formidling på nye prøver, men åpner også for muligheter. Samtidig har nye søknadskriterier i Forskningsrådet, hvor blant annet impact er vektlagt, fått virke såpass lenge at det er viktig å få utveklset erfaringer fra et kommunikasjons- og formidlingsperspektiv. I tillegg vektlegger EUs kommende rammeprogram, Horizon Europe, involvering og dialog tydeligere enn før.

I løpet av dagen vil du få ulike perspektiver på hvordan det står til med impact i Norge i dag og hvordan dette kan sees i et kommunikasjonsperspektiv. Fra Forskningsrådets side skal vi dele våre erfaringer fra arbeidet med nye søknadskriterier, og hvordan tidligere tilbakemeldinger fra kommunikasjonskollegaer i sektoren følges opp. Hvis du har erfaringer og eksempler du gjerne vil dele setter vi stor pris på det. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd.

Kontakt

Thomas Evensen