background
24. nov

[AVLYST] ERC søknadslesedag i Oslo

Når:

24. november 2020 09.00 - 12.00

Hvor:

Forskningsrådet, Drammensveien 288, Lysaker, Møterom Abel 2 +3

Arrangementstype:

Kurs

Passer for:

Forskere og EU-rådgivere

Påmeldingsfrist:

19 november 2020

Om arrangementet

Beklager dette arrangementet er avlyst.

Norges Forskningsråd arrangerer "ERC lesedager" for forskere som planlegger en søknad til European Research Council, ERC.

På lesedagen vil du få mulighet til å se gjennom søknader som har fått finansiering fra ERC, for å se hvordan et vellykket ERC-prosjekt kan struktureres. Rundt 50 norske ERC-grantees har vært så vennlige å gi tillatelse til at vi kan gjøre søknaden deres tilgjengelig på lesedagen.

Lesedagen er planlagt og blir gjennomført på en måte som gjør at vi kan overholde helsemyndighetenes anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Det kan bli endringer i arrangementet dersom lokale smitteutbrudd gjør gjennomføringen vanskelig. Alle lesedager er fysiske møter, det er ikke mulig å få lese søknadene elektronisk.

For mer informasjon se den felles påmeldingssiden, der finner du også lenke til hvert enkelt arrangement.

Hvis du har spørsmål rundt din ERC-søknad så kan du kontakte EU-rådgiver/ekstern finansiering rådgiver på din institusjon, eller oss som er nasjonale kontakt personer for ERC (NCP), se under. Du finner også all informasjon om søknader og utlysninger på ERC sine nettsider.

Kontakt

Berit Sundby Avset

Per Magnus Kommandantvold