background
13. nov

Hvordan skrive en god ERC Starting eller Consolidator grant søknad – UiO

Når:

13. november 2020 10.00 - 14.00

Arrangementstype:

Digitalt arrangement

Passer for:

Forskere og EU-rådgivere

Påmeldingsfrist:

Mandag 9 november

Arrangementet strømmes
Meld deg på

Om arrangementet

Dette er et Zoom webinar, vi sender deg strømmelenken etter du har meldt deg på. 

Skal du søke ERC Starting grant eller Consolidator grant i 2021?

Forskningsrådet og UiO inviterer forskere til kurs i å skrive søknad til det europeiske forskningsrådet, ERC. Kurset er også nyttig dersom du planlegger å søke til en senere frist.

ERC StG har tentativ frist 9. mars. 2021 og er for forskere som har 2-7 års erfaring etter PhD. ERC CoG har tentativ frist 20. april 2021 og er for forskere med 7-12 års erfaring.

Du finner informasjon om StG og CoG på ERC sine sider

Planlagt åpningsdato for utlysningene er 12 og 21 januar. Detaljer om utlysningene i 2021 blir publisert når ERC sitt arbeidsprogram for 2021 er godkjent. Det kommer når Horizon Europe er formelt vedtatt i EU's politiske organer.

Du finner en kort introduksjonsvideo om ERC her.

Kurset holdes på engelsk.

Hvem kan delta

Kurset er åpent for forskere/rådgivere ved norske universiteter, høyskoler og forskningsinstitutter. Når du melder deg på skal du bruke e-postadressen din på din norske institusjon. Vi bruker denne adressen når vi sender deg lenke til webinaret.

Kursleder

Mette Skraastad, PhD, grunnlegger/partner hos Yellow Research leder kurset. Hun har omfattende erfaring med å lede ERC-workshops og med å se gjennom søknader til ERC Starting, Consolidator, Advanced og Synergy Grants. Yellow Research har veiledet søkere til ERC siden 2008.

Program

For a description of the course contents, please click the "English"-link in the upper right-hand corner of the web page.

Kontakt

Ann Kristin Sørli Halvorsen

Berit Sundby Avset

Per Magnus Kommandantvold