background
05. nov - 06. nov

Svalbard Science Conference 2019 – Svalbard in a pan-Arctic perspective

Når:

5. november 2019 00.00 - 6. november 2019 00.00

Hvor:

Scandic Fornebu, Oslo

Arrangementstype:

Konferanse

Pris:

2000 NOK/1000 NOK (student)

Påmeldingsfrist:

Registreringen er åpen for 250 deltagere og vil holdes åpen til konferansen er fulltegnet eller til 1 August 2019

Meld deg på

Om arrangementet

Med sin plassering i Arktis, mellom Norge og Polhavet, er den norske øygruppen Svalbard en unik plattform for forskning og undervisning av høy internasjonal kvalitet.

Svalbard Science Conference 2019 arrangeres for andre gang 5. – 6. November på Scandic, Fornebu. Årets konferanse ønsker å sette Svalbard i et pan-Arktisk perspektiv, og målet med konferansen er å legge til rette for økt forskningssamarbeid og kvalitet, styrke tverrfaglige og internasjonale forskningsnettverk og befeste Svalbard som en attraktiv plattform for forskning i Arktis.

Vi inviterer deltagerne på konferansen til å ta en aktiv rolle i konferansen gjennom presentasjoner, poster sesjoner og gruppediskusjoner. I tillegg vil det bli inspirerende presentasjoner fra inviterte gjester og oppdateringer om de nye strategiene for forskning og undervisning på Svalbard vil bli presentert. Se konferansens hjemmeside for foreløpig program, registrering og hvordan sende in abstrakt.

Svalbard Science Conference 2019 arrangeres av Svalbard Science Forum, Norges forskningsråd og Norsk polarinstitutt i samarbeid med NySMAC.

Kontakt