background
19. jun

Prosjektverksted

Når:

19. juni 2019 09.00 - 14.00

Hvor:

Kongsberg, Krona, Kulturhus. 5 etasje. Fagskolen Tinius Olsen sine lokaler

Arrangementstype:

Kurs

Passer for:

Hovedmålgruppen er bedrifter og offentlige aktører. Forskere som samarbeider med næringslivet/offentlig sektor vil også ha utbytte av kurset.

Pris:

Arrangementet er gratis. Begrenset antall plasser.

Påmeldingsfrist:

Mandag 17. juni 2019 kl. 17.00

Meld deg på

Om arrangementet

Forskningsrådet inviterer til Prosjektverksted, et tilbud til bedrifter og offentlige aktører som vil lære mer om å strukturere forsknings- og innovasjonsprosjekter.

Kunnskap er viktig for å utvikle eller forbedre produkter og tjenester og åpne nye markeder. Har du en idé eller planlegger/er i gang med å utforme en søknad om offentlig støtte? Da kan du ha nytte av å være med på Forskningsrådets Prosjektverksted! Du vil få veiledning og verktøy som hjelper deg til å lage en tydelig formulert og godt strukturert prosjektbeskrivelse. Gjennom ulike eksempler lærer du hvordan du får frem hvilke sentrale oppgaver prosjektet skal løse. Det vil også bli gjennomgang av et verktøy for idéutvikling, Prosjektkanvas. Mer informasjon om dette verktøyet finner du her.

På Prosjektverkstedet får du også informasjon om hva som blir nytt i Forskningsrådet i 2019 og hvilke finansieringsordninger og frister som er aktuelle for innovasjonsprosjekter.

Kontakt

Thomas Stang