background
11. jun

Innovative og bærekraftige bygg og anlegg

Når:

11. juni 2019 10.00 - 15.00

Hvor:

"Fabrikken", Mohnsenteret, Fabrikkgaten 5, Bergen

Arrangementstype:

Seminar

Passer for:

Vrksomheter innenfor bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen, aktører som samhandler med næringen, eller aktører som er interessert i forskning og innovasjon i og for næringene

Pris:

Arrangementet er gratis

Påmeldingsfrist:

4. juni

Meld deg på

Om arrangementet

Ny kunnskap gjennom forskning er avgjørende for en bærekraftig bygg-, anleggs- og eiendomsbransje. BAE-bedriftene forsker mer, og innsatsen har allerede resultert i unik kompetanse for norske virksomheter og spennende produkter og tjenester, både nasjonalt og internasjonalt. Men potensialet er stort i Norges største fastlandsbransje. Kom og hør hvordan din bedrift kan være med i utviklingen mot de smarteste løsningene.

Muligheter for finansiering

Forskningsrådet ønsker deg velkommen til en dag med inspirasjon og informasjon om muligheter for finansiering til forsknings- og innovasjonsprosjekter. Du vil møte aktører som har fått resultater av å tenke nytt, og som deler sine erfaringer. Arrangementet gir deg også anledning til å treffe potensielt nye samarbeidsaktører og kompetente hjelpere på veien fra spenstig idé til verdiskapende resultater.

Målgruppe for arrangementet er virksomheter innenfor bygg-, anleggs- og eiendomsnæringen, aktører som samhandler med næringen, eller aktører som er interessert i forskning og innovasjon i og for næringene.

Rigmor Fardal