background
15. mai

Forskning og innovasjon - Et hav av muligheter

Når:

15. mai 2019 09.00 - 14.30

Hvor:

Universitetet i Sørøst-Norge, Auditorium C2-80, Raveien 215, Borre

Arrangementstype:

Seminar

Passer for:

Atører med interesse for havet som arena for verdiskaping

Pris:

Arrangementet er gratis

Påmeldingsfrist:

8. mai

Meld deg på

Om arrangementet

Havet skal gi oss store verdier i årene som kommer, i form av bærekraftige og lønnsomme arbeidsplasser og gode produkter. Ny kunnskap gjennom forskning og utvikling er avgjørende for rene, trygge og produktive hav, og for innovative konkurransekraftige løsninger i et marked preget av økt global konkurranse. Kom og hør hvordan din bedrift kan være med i utviklingen av bærekraftige og smarte løsninger som gir verdiskaping for bedriftene og for samfunnet forøvrig.

Forskningsrådet og Universitetet i Sørøst-Norge ønsker deg velkommen til en dag med inspirasjon og informasjon finansieringsmuligheter til forsknings- og innovasjonsprosjekter, og muligheter for kunnskapssamarbeid. Du vil også få en smakebit fra aktører som har fått resultater av å tenke nytt.

Arangementet gir deg i tillegg anledning til å treffe potensielt nye samarbeidsaktører og kompetente hjelpere på veien fra spenstig idé til verdiskapende resultater.

Målgruppen for arrangementet er aktører med interesse for havet som arena for verdiskaping. Fra Forskningsrådet og samarbeidspartnere møter du fagrådgivere med kompetanse innen forskning og innovasjon, maritim virksomhet, olje og gass og SkatteFunn.

Thomas Stang