background
15. mai

Et hav av muligheter

Når:

15. mai 2019 09.30 - 15.00

Hvor:

Auditoriet, Innovasjonspark Stavanger (iPark), Professor Olav Hanssens vei 7, Stavanger

Arrangementstype:

Seminar

Passer for:

Aktører med interesse for havet som arena for verdiskaping

Pris:

Arrangementet er gratis

Påmeldingsfrist:

7. mai

Meld deg på

Om arrangementet

Havet skal gi oss store verdier i årene som kommer, i form av bærekraftige og lønnsomme arbeidsplasser og gode produkter. Ny kunnskap gjennom forskning og utvikling er avgjørende for rene, trygge og produktive hav, og for innovative konkurransekraftige løsninger i et marked preget av økt global konkurranse. Kom og hør hvordan din bedrift kan være med i utviklingen av de smarteste.

Forskningsrådet ønsker deg velkommen til en dag med inspirasjon og informasjon om muligheter for finansiering til forsknings- og innovasjonsprosjekter. Du vil også få en smakebit fra en aktør som har fått resultater av å tenke nytt. Arrangementet gir deg i tillegg anledning til å treffe potensielt nye samarbeidsaktører og kompetente hjelpere på veien fra spenstig idé til verdiskapende resultater.

Målgruppe for arrangementet er aktører med interesse for havet som arena for verdiskaping. Fra Forskningsrådet og samarbeidspartnere møter du fagrådgivere med kompetanse innen forskning og innovasjon, maritim virksomhet, olje og gass og energifeltet.

Hilde Aarsheim