background
19. jun

ERC Starting Grant og Consolidator Grant skrivekurs i Bergen

Når:

19. juni 2019 09.00 - 15.00

Hvor:

Hotell Ørnen, Lars Hilles gate 18, Bergen

Arrangementstype:

Kurs

Passer for:

Forskere, rådgivere

Påmeldingsfrist:

14. juni.

Meld deg på

Om arrangementet

Norges forskningsråd vil sammen med Universitetet i Bergen arrangere et skrivekurs for forskere som planlegger å søke ERC Starting eller Consolidator Grant.

ERC er flaggskipet innen Horisont 2020 og støtter ambisiøse ideer i "high risk-high gain" forskningsprosjekter. Derfor kreves det en "utenfor boksen" tilnærming. Forskere som søker et ERC Grant må tenke stort, skifte skrivestil og sikre at forskningsideen kommer frem på den riktige måten. Dette skal kurset hjelpe forskerne med.

Kurset blir holdt av Enspire Science. For forskere fra Universitetet i Bergen er det mulig å be om individuelle samtaler med representanter fra Enspire. Forskere ved andre institusjoner kan be om individuell samtale med nasjonal kontaktpunkt (NCP) for ERC. Dette gjøres når du registrerer deg.

For mer detaljer og påmelding, se UiB sine sider:

For spørsmål om individuelle samtaler for personer som ikke er ved UiB, kontakt Berit Sundby Avset, nasjonal kontaktperson for ERC: bsa@rcn.no

For andre spørsmål og spørsmål om individuelle samtaler med Enspire, vennligst kontakt Anja Hegen, lokal kontaktperson for ERC ved UiB: anja.hegen@uib.no

Berit Sundby Avset

Per Magnus Kommandantvold