Gå direkte til innhold

Havbruksprogrammet skal utvikle kunnskap for å bidra til bærekraftig vekst i norsk havbruk og sikre og videreutvikle Norges posisjon som verdens ledende sjømatnasjon.

Mer om Havbruk

Nyheter

 • Vel overstått Aqua Nor 2015

  Forskningsrådet markerte seg godt overfor havbruksnæringen på årets Aqua Nor-messe med stand, miniseminarer og konferanse på åpningsdagen. Presentasjonene er fra konferansen er nå tilgjengelig.

 • Forskningsrådets nye havbruksprogram:

  Stø kurs mot nye muligheter

  Ny programstyreleder Aud Skrudland lanserer Forskningsrådets nye havbruksprogram under Forskningsrådet og FHFs konferanse på Aqua Nor i Trondheim tirsdag 18. august.

 • Søkelys på innovasjon i HAVBRUK

  Forskningsrådet setter søkelyset på innovasjoner i havbruksnæringen på sin stand på Aqua Nor 2015 i Trondheim i 18.-21. august.

Flere nyheter

Kalender

 • 24.09.15 - 24.09.15

  Mat: Trender, myter og forskning

  Det er mange motstridende meninger om hva som er god og sunn mat, og om hva som er bra for verden. Hvordan kan vi vite hvem vi skal lytte til og hva vi skal velge? Forskningsrådet inviterer skoleungdom til dialog med forskere og fagfolk.

 • 04.11.15 - 06.11.15

  Transatlantic Science Week 2015 "Blue Futures"

  Transatlantic Science Week er en årlig konferanse for å styrke samarbeidet innenfor forskning, innovasjon og utdanning mellom norske, amerikanske og canadiske forskere, institusjoner og organisasjoner.

 • 02.12.15 - 02.12.15

  Programstyremøte HAVBRUK

  Siste programstyremøte i HAVBRUK med sluttrapportering og avslutningskonferansen som tema.