Gå direkte til innhold

DEMO2000 skal kvalifisere/pilotere ny teknologi som vil bidra til å redusere kostnader, øke effektiviteten og forbedre ytelsene på norsk sokkel.

Midlene skal bidra til å forsterke næringslivets egen satsning på å utvikle ny teknologi og gå til prosjekter med høy samfunnsøkonomisk nytte.

Mer om Demo2000

Nyheter

  • Lyser ut 2 millioner i reisestøtte for økt internasjonalt bilateralt samarbeid

    Forskningsrådet lyser ut 2 millioner kroner til reisesøtte for økt næringsrettet samarbeid innen forskning og utvikling med Brasil, Canada, India, Japan, Kina, Russland, Sør-Afrika og USA.

  • ONS 2016 er i gang

    Det er full rulle under årets olje- og energimesse, ONS, som åpnet i Stavanger mandag. Små og mellomstore bedrifter som utvikler teknologi og innovasjoner og som kan løse utfordringer innenfor petroleumsbransjen er i høysetet på standen til Forskningsrådet og Innovasjon Norge: "Innovation Park".

  • Viser frem ny teknologi sammen

    Norges forskningsråd og Innovasjon Norge presenterer 18 utvalgte norske teknologibedrifter på Innovation Park under årets Offshore Northern Seas (ONS) i Stavanger neste uke. ONS er en av de viktigste møteplassene for den internasjonale energibransjen.

Flere nyheter